4 1 förp majskorn (à 150 g) 2 burkar tonfisk i vatten 4 port pasta (gärna spaghetti) 1 gul lök 1 msk olja 1 msk tomatpuré 2 dl vispgrädde 1 dl mjölk 1/2 dl tomatpesto 1 kycklingbuljongtärning salt och peppar 3 tomater 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan
Under tiden kokar du pastan knappt al dente, alltså med ett ordentligt tuggmotstånd. Rör pastan kraftigt tills smöret, osten, citronsaften och pastavattnet bildat en jämn sås som omfamnar pastan
Rör ner syrad grädde, smaka av med salt och peppar och blanda ner pasta, kantareller och parmesan. 400 g pasta (jag väljer kolhydratfria Better than Spaghetti). 400 g pasta (jag väljer kolhydratfria Better than Spaghetti)
Koka pastan, spara ca. Blanda pastan och såsen i grytan. IngredienserPenne pasta för 4 personer250g mascarponeKörsbärstomater1 gul lök2 klyftor vitlök2 paket baconParmesanost2 msk olivoljaRosmarinOreganoSalt1tsk sambal oelek. 1 dl av pastavattnet. Tillsätt mascarponen, 1dl pastavatten samt riv ned en del pasrmesan. 1 Penne pasta för 4 personer
Den gör alltid succé hos barnen som älskar pasta och den krämiga såsen går hem hos ALLA. Koka pastan (tagiatelle) enligt anvisningarna på förpackningen