500 g strimlad skinka eller kassler. 15 medelstora vinterpotatis 500 g strimlad skinka eller kassler 2 purjolökar 7 dl mjölk 3 dl matlagningsgrädde (eller vilken grädde du föredrar) 2 dl riven mager ost ½ dl ströbröd Salt Peppar
400 g kassler. 1400 g kassler 50 g smör 2-3 tsk curry 2-3 klyftor pressad vitlök 1 st finstrimlad purjolök 1 st finstrimlad röd paprika 1 st finstrimlad grön paprika 4-5 msk tomatpuré 2 dl vispgrädde 2 dl creme fraiche Salt Peppar Ev en burk svamp i bitarSkär kasslern i tunna stimlor, fräs i smör tillsammans med curry, vitlök, purjo och paprikorna tills grönsakerna mjuknat
Skär kasslern i bitar, purjon i skivor. Slå det över riset, kasslern och purjolök. 3 dl ris600 g kassler1 purjolök3 dl vispgrädde½ dl chilisås1 dl majonnäs2 dl ostSätt ugnen på 225°C
Kassler i ugn. Kassler i ugn med råris. Häll i grädde, ajvar och chilisåsen samt kryddor i en skål och blanda om (smaka av) ta en ugnsform och häll riset i botten, fördela löken över riset, fördela sedan kassler och till sist såsen
Kasslergryta. Denna gången gör jag kasslergryta. Tärna kasslern fint. Stek kasslern så den får fin yta. Mejerifri kasslergryta 8 portioner 1200 g kassler1 liter kokosgrädde 1 stor purjolök4 röda paprikorTomatpuréPeppar Smör/ghee/kokosolja att steka i Jag tycker bästa märket på kokosgrädde är Kara, de säljs i literförpackning, har mest fett av de jag hittat, innehåller minst kolisar av de jag hittat och är enligt mig bäst smakmässigt. 1200 g kassler
Fick ett infall att köpa kassler när jag var på maxi, men den blir alltid liggandes i kylet hemma ett tag för jag kan aldrig bestämma mig vad jag ska göra med den