Nötkött

Nötkött

  • 29 Recept
Råbiff à la Angie

Råbiff à la Angie

Finhacka löken, rödbetor och kapris. Knåda köttet i en bunke och tillsätt lite vatten. Blanda i den den hackade löken, rödbetor och kapris och dijonsenap
Cevapcici med kaymak och tunnbröd

Cevapcici med kaymak och tunnbröd

Cevapcici. Riv eller mixa löken tills det blir en fin massa. Pressa eller riv vitlöksklyftorna. Lös upp bikarbonatet med kolsyrat vatten
Penne med oxfilé och grädde

Penne med oxfilé och grädde

400 g penne-pasta. 1300 g oxfilé. 13 msk smör. 14 dl grädde. 13 dl kraftig oxbuljong. 10,5 dl konjak. 11 kvist färsk timjan
Yakiniku

Yakiniku

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Yakiniku 400 gram entrecôte 1 msk sesamfrö 50 gram salladslök(ar) 0,5 msk rapsolja Sås 2 msk vitlök 1 msk färsk ingefära 0,75 dl japansk soja 0,5 msk sesamolja 1 tsk sambal oelek 1 msk socker Tillbehör 3 dl jasminris 50 gram salladslök(ar) 180 gram böngroddar 1 kruka(or) färsk koriander 1 st lime 350 gram kimchi Köp receptet
Kalops – grundrecept

Kalops – grundrecept

600 g benfritt nötkött. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g benfritt nötkött 1 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 2 gula lökar 2 morötter ½ purjolök 1 tsk salt 10 kryddpepparkorn 5 vitpepparkorn 1 lagerblad 5 dl vatten 2 msk vetemjöl ev 2 dl Arla Köket® matyoghurt
Kålpudding (grundrecept)

Kålpudding (grundrecept)

Så här gör du Close Bra att veta när du ändrar antalet portioner Detta recept är gjort för 4 portioner
Bœuf Bourguignon

Bœuf Bourguignon

Strimla sidfläsket och bryn det. Skär köttet i stora fyrkantiga bitar. Skala och ansa lök, morot och selleri och skär dem i bitar
Cevapcici med paprikarelish

Cevapcici med paprikarelish

Ingredienser Portioner. 4 4 port bulgur eller ris 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 500 g blandfärs 1 tsk sambal oelek 1 tsk salt 1 krm peppar 1 msk smör eller margarin Relish 1 gul paprika 2 tomater 2 tsk olivolja 2 tsk vitvinsvinäger Tillbehör 2 dl matyoghurt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Nachos i ugn med tacokryddad kycklingfärs och salsa

Nachos i ugn med tacokryddad kycklingfärs och salsa

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram kycklingfärs 1 msk olja 1 påse Tacokryddmix 1 dl vatten 3 dl salsa , medium het 2,5 dl ost , riven 1 påse nachochips Salladen
Oxrullader

Oxrullader

Ingredienser Portioner. 4 1 pkt skivad bacon (à 140 g) 2 hela saltgurkor 1 rödlök 2 msk dijonsenap 600 g lövbiff tandpetare 1 msk smör eller margarin 1 köttbuljongtärning 3 dl grädde 1/2 msk majsstärkelse 1 msk svartvinbärsgelé salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Thaigryta

Thaigryta

Thaigryta. Hej och välkommen fredag. Jag fortsätter skriva till er från sjukstugan i Småland. Ja, här är vi inte friska än tyvärr
Högrevsgryta

Högrevsgryta

Våra tankar kring påskmat spretar rätt så rejält i vår familj, så det fick bli en kombination av traditionellt påskbord med en högrevsgryta som sidorätt
Mustig gulasch på högrev och potatis

Mustig gulasch på högrev och potatis

Ingredienser Portioner. 4 500 g högrev olja (till stekning) 4 schalottenlökar 3 röda paprikor 1 chili 4 pressade vitlöksklyftor 1 tsk spiskummin 2 tsk paprikapulver 3 msk kalvfond 5 dl vatten 6 medelstora potatisar 3 msk tomatpuré salt peppar 2 dl rysk yoghurt (17%) ev färsk timjan Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong