Vegoburgare med halloumi, semitorkade tomater, vattenkrasse och chili-koriander-dressing, 4 port. Vegoburgare med halloumi, semitorkade tomater, vattenkrasse och chili-koriander-dressing, 4 port
En period i mitt liv hade jag och den vegetariskaburgaren en evig kamp. Så jag tog en paus från de vegetariska burgarna, och tänkte väl något i stil med att jag inte kunde lyckas med allt jag ville lyckas med i livet
Testade göra en ny variant av vegetariskabiffar/burgare igår. Enkla burgare, men som fick en rejäl smakhöjare med rödbetsstrimlor som användes som panering och en dressing på blåmögelost
En till variant på vegetarisk burgare. Här är recept på Kålrots- och portabelloburgare. Forma smeten till burgare och stek de i ugnen, 175 grader, ca 20-30 minuter, eller tills burgarna blir fasta och får en fin yta
Öppna pitabröden med en kniv, fyll varje bröd med burgare, sås och ruccolasallad och servera. Tillsätt ströbröd vid behov och skapa 4 stora burgare med smeten
Jag hittade dessa vegetariskaburgare i en folder från Hemköp och efter att jag gjorde dem i höstas seglade de upp till en av höstens mest lyckade rätter
Jag passade ändå på att trots det fina vädret, baka på förmiddagen igår, för jag ville ha glutenfritt bröd till mina vegetariskahamburgare som jag lagade till middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.