1. Ansa fläskfilén och skär den till mindre bitar. Bryn den sedan i en stekpanna på hög värme. När köttet fått yta, sänk värmen, ha ner hackad gul lök, vitlök och svamp i pannan
Dumlesnitt. Jag bakar nästan aldrig småkakor. Jag vet inte om det har att göra med att jag inte är uppväxt med det, inte är så förtjust i mördeg, tycker att de oftast är ganska torra eller vad det är
Hej på er. Vi är ett stort fan av kinamat här hemma. Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås
Pasta med oxfilé i en krämig sås är en perfekt bjudrätt som går fort att laga och som du kan förbereda genom att göra såsen innan och sedan steka till köttet när pastan kokas precis innan servering
Nu är det lördag igen och dax för ett nytt recept. Känns som om man har väldigt mycket att göra på helgerna så det får bli en middag som är snabbare än snabbast… fast lite extra
Gör så här. Skär kycklingen i fina bitar och bryn den i oljan och lägg den sedan åt sidan. Bryn lök, vitlök, ingefära, salladslök, vattenkastanjer och paprika några minuter
Sätt ugnen på 200 grader. Skala potatis och lök. Skiva potatis och lök i matberedare eller med kniv. Varva potatis, lök och vitlök i en sor gratängform
Ugnen. 180 grader. ca 12-15min. ca 10 mellan stora muffinsar. 1. vispa ägg och socker pösigt i en bunke. 2. rör sedan ner alla torra ingredienserna utom filmjöl, smör och chokladen