kyckling

kyckling

  • 19 Recept
Varm smörgåstårta

Varm smörgåstårta

Skär kycklingen i små bitar och stek tills de är klara i en stekpanna, salta och peppra. 3 kycklingfiléer. 3 kycklingfiléer
Kycklinggryta med curry

Kycklinggryta med curry

Denna kycklinggrytan blev så himla god (måste nog laga den snart igen. Med sina få ingredienser som kycklingfilé, lök, vitlök, morot, grädde och hönsbuljong så fick den så otroligt mycket smak och blev riktigt krämig och god
Kyckling med ädelost!

Kyckling med ädelost!

Skär kycklingen i bitar och stek i smör. 500 gram kycklingfilé. 1 msk kycklingfond. Tillsätt grädde, fond, kryddor, saft och soja
Ädelostgratinerad kycklingfilé

Ädelostgratinerad kycklingfilé

Skär kycklingfilérna i bitar. Bryn kycklingfilérna runt om. Blanda creme fraiche, grädde, ädelost, kycklingfond, sweet chilli sås, vitlök
Kyckling och ädelostgratäng

Kyckling och ädelostgratäng

Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Bryn sedan lök och vitlök i samma fett som kycklingen bryntes i
Kyckling i krämig vitlökssås

Kyckling i krämig vitlökssås

En lättlagad kycklingrätt med smak av vitlök. Kyckling. Börja med att strimla kycklingen, hacka löken och riv vitlöken
Pastasås med kyckling

Pastasås med kyckling

Pastasås med kyckling är så himla gott. Enkelt, gott och går fort att laga. väldigt krämig. Barnen är helt sålda på den rätt
Kycklingfilé i grönpepparsås

Kycklingfilé i grönpepparsås

Dela kycklingen i bitar och krydda med citronpeppar och salt. När kycklingen är klar i ugnen, häll av vätskan som blir och häll sedan över såsen över filéerna
Kycklingfile i parmensan sås

Kycklingfile i parmensan sås

Kycklingfilé i parmensan sås och knaperstekt bacon. Skär kycklingen i bitar, ganska stora. Bryn kycklingbitarna i smör
Tomat- och currykyckling i ugn

Tomat- och currykyckling i ugn

Jag förberedde dagens middag genom att ta upp en påse kycklingfilé från frysen igår och förvarade i kylskåp fram till middagsdags i dag
Grymt god och krämig kycklinggryta gjort på ”ingenting”

Grymt god och krämig kycklinggryta gjort på ”ingenting”

Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst goda kycklinggryta
Indisk kyckling

Indisk kyckling

I receptet på påsen står det att det är 2-3 portioner och att man ska ha 2 dl creme fraiche och 1 dl vatten men vi brukar dryga ut det med mer kyckling och lite mer creme fraiche och då räcker det lagom till två vuxna och två barn
Kycklingfilé i parmensan sås

Kycklingfilé i parmensan sås

Kycklingfilé i parmensan sås och knaperstekt bacon. Skär kycklingen i bitar, ganska stora. Bryn kycklingbitarna i smör