Vispaihopingrediensernatillsåsen och häll den över kycklingen. Sås. Igår så lagade jag baconlindadkycklingfilé och till den hade vi ugnsrostade rotfrukter
Det här såsen fungerar lika bra som en pastasås eller som en kycklinggrytatillris. Det är upp tilldig själv vad du vill servera till den, jag hade själv pasta till den dag jag lagade den och toppade allt med litefärskriven parmesan
Koka pastan enligtförpackningensanvisning. Skär kycklingeni små bitar, salta och peppra dem lätt. Vispaihopricotta, olivolja och vatten till en jämn smet
Skär kasslern istrimlor. Fräs kasslern i smör tillsammans med curry och gurkmeja, tillsättstrimladpaprika och skivad lök och låt det steka med tills det har mjuknat
Skala och finhacka löken, hetta sedan upp en liten stekpanna och fräs den tills den får lite färg. Blanda köttfärsen med ägg, kalvfond, timjan, dijonsenap, äppelcidervinäger, salt, peppar och löken
Lägg frysta kycklingfiléerimarinaden på kvällen och låt de tina och marinerasi kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.