De här supergoda fluffiga frallorna är väldigt enkla att baka. Visserligen tar det lite tid att rulla alla trettio små bullar, men jag tycker att det ibland kan vara terapeutiskt och avslappnande att göra lite enformiga uppgifter som att knåda och forma en deg
Härligt med söndag. Vad sägs om att mysa till det med en brunch eller långfrukost. Är du sugen på det så får du här tips på en god grej att göra som dessutom kan smaksättas så att alla får precis det de vill utan att det blir svårare för det
Gårdagens salsalektion var fantastiskt kul – även om jag upplever att jag har två vänsterfötter. Jag har under den första och andra lektionen försökt smyga och ställa mig längst bak i salen så att ingen ska se att jag ligger två steg efter alla andra, men vår lärare är smart
Sambon fick en kakbok för ett tag sedan som heter ”En nypa socker” och här fanns många recept som ska testas, det första vi testade var en variant på key lime pie
Postat av Elin måndag 20/02 2017 kl. 20. 12 Kommentera. Gnocchigratäng med sidfläsk och ricotta. Förra veckan när jag gräsänkade fixade Åttaåringen en riktigt bra middag
Granola är ju vansinnigt gott men ofta full med gluten och alldeles för sötad. Här kommer receptet på min Granola som jag tog fram när jag hade mitt café (New haven Café) för några år sedan
I lördags lagade Håkan till en riktigt smarrig gratäng med sötpotatis, vanliga päror, rosmarin och fetaost, härliga smaker som tillsammans bjöd smaklökarna på en riktig festlig lördag
Här ser ni en äppelkaka som jag tycker blev både saftig och luftig. Dessutom har jag smaksatt den med lite bittermandelarom, vilket ger en mild smak av mazarin
Smula jästen i en bunke. Tillsätt vatten, olivolja, honung och salt och rör om tills jästen löst sig. Blanda i vetemjölet lite i taget men spara ungefär 1/2 deciliter till utbakningen
Jag har den senaste tiden läst en del om ayurveda och försökt förstå/lista ut vilken personlighet/kroppstyp som mest stämmer in på mig och vad jag med tanke på det borde äta för att må som bäst