Sätt ugnen på 200 grader. Vispa samman ägg, mjöl, mjölk och salt i en bunke. Skala potatisen och riv den på ett rivjärn direkt ner i bunken (då hinner den inte mörkna)
För ett tag sedan gjorde jag ett inlägg om hur man får till perfekta hembakta cookies och idag testade jag att tillsätta pepparkakskrydda till smeten och gömma lite kola i varje kaka
Sillen blir godare om den får mogna några timmar i kylen och den håller cirka 5 dagar. 6 personer. 2 förpackningar 5 minuters sill ½ litet fänkålsstånd 1 msk olivolja 1 tsk flingsalt 1 litet knippe dill 1 citron 2 dl crème fraiche 1 dl gräddfil Häll av
Idag blir det ytterligare ett recept innehållande zucchini. Denna gång fick den användbara grönsaken bli huvudingrediens i en härlig gryta, smaksatt med afrikansk krydda och tahini
Äntligen fick jag tummen ur att göra dessa plättar/bröd som så många redan testat. Maja följer jag på Instagram (Majas LCHF) och hon har massor med trevliga recept