Så här gör du. Stek fläskfilén i smör, på hög värme, på båda sidor i en djup stekpanna. Tillsätt rotfrukter och kycklingbuljong och låt koka under lock i cirka 5 minuter
Sätt ugnen på 200°C. Skär vitkålen i småbitar och stek den i smör och sirap tills den blir mjuk. Lägg köttfärsen i en bunke och blanda den med 6 dl mjölk
4 dl vetemjöl1,5 tsk bakpulver0,5 tsk salt50 g rumsvarmt smör1,5 dl mjölkSätt ugnen på 225 grader. Blanda alla torra ingredienser till pajdegen, arbeta sedan ihop med smör och mjölk till en deg
Krämig och urgod köttfärs lasagne med bacon. Jag älskar att ha bacon i maten. Ger mera smak. Denna rätt är perfekt som lunch/middag och till lunch lådan
Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang