Camilla Rätti
Camilla Rätti
Camilla Rätti
Har varit konditor över 20 år.Älskar att baka och göra mat på min fritid.
roliga bakverk

roliga bakverk

Donuts

Donuts

Smält smöret och värm det tillsammans med mjölken till 37 grader. Smula ner jästen och lös den i blandningen
Malax Limpans Mysli

Malax Limpans Mysli

Ingredienserna. Skivor  av Malax Limpa Torkad frukt, bär och nötter. Smula limpskivorna grovt för hand eller med rivjärn
Mjuk pepparkakstårta

Mjuk pepparkakstårta

Bottnar. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret. Vispa ägg och strösocker poröst. Rör i det smälta smöret och vaniljkvargen i smeten
Cheesecake i alla former

Cheesecake i alla former

Värm ugnen till 175 °C. Mixa kexen med en stavmixer, häll i det smälta smöret, tillsätt sockret och blanda
Lingonbiskvier

Lingonbiskvier

Ingredienser Portioner. ca 20 st 200 g grovt riven mandelmassa 1 äggvita 250 g frysta lingon 1/2 dl strösocker 200 g rumsvarmt smör 1 dl florsocker 1 krm vaniljpulver 200 g smält mörk choklad ev lingonpulver (att strö över) Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Khachapuri- Georgiskt ostbröd

Khachapuri- Georgiskt ostbröd

Det här mina vänner är ett av det godaste bröden jag någonsin har bakat eller smakat i mitt liv. Vilket fantastiskt bröd
Pannacotta med hjortron och yoghurt

Pannacotta med hjortron och yoghurt

Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten, ca 5 minuter. Koka upp grädde och mjölk med sockret. Ta kastrullen från värmen och lägg i gelatinbladen