Nu har jag gjort ett annat bakverk med kikärtsspad istället för ägg, nämligen brownie. Kikärtsspad kan tyckas vara lite konstigt att baka med, men tänk på att det har använts ett rätt bra tag och med stor positiv respons
Klicka upp smeten i 10 stycken på en plåt med bakplåtspapper. Låt kakorna vila på plåten i rumstemperatur i ca 30 minuter medan du låter ugnen värmas upp till 175 grader
Veganska browniesmed lakrits. Spritsa soyavispgrädde ovanpå och toppa med granatäpplekärnor. Veganska brownies men lakrits, soyagrädde och granatäpple (glutenfri)
Ibland kommer jag in i brownieperioder där jag blir så browniesugen. Efter att Aline kom känns det som om jag mest har bakat en massa chokladbollar (för att det är så himla enkelt, sjukt gott och går att äta med en hand) och kände att det nu minsann var dags för en gammal browniefavorit
Så räkna med fler recept här på bloggen och säkert några kalasbilder med. Där finns det en Elin som också är glutenintolerant och jag har hittills bara tagit med sådant som hon inte kan äta men nu är det hennes tur
Dessa saftiga brownies har en stark chokladsmak med knapriga bitar av valnötter i. (Men se upp för att grädda kakan för länge, du vill inte att dina brownies blir torra
Det är så pass förvirrande att jag bestämde mig för att strunta i att hoppa på mitt flyg till Milano i morse, och istället stanna hemma några dagar extra så att jag får all information jag behöver från Skatteverket innan jag tar tag i att prata med Agenzia delle Entrate (Skatteverket i Italien)
Brownies utan mjöl, går det - jovisst. Klä en liten långpanna 20*30 cm med bakplåtspapper. De blir lite kletigare men förvara dom i frysen så funkar det bra
Som vid varje högtid bör det finnas glutenfria cupcakes till fikat om du frågar mig, jag är som ni vet väldigt förtjust i kombon choklad och mint, men för att förgylla påsken är det ju fint med en gul frosting som passar till påskens färger, som här är av smaken banansmörkräm
Nu när jag gjort min egen budapestbakelse, kan jag nästan inte köpa den på kafé mer, den gav absolut mersmak av att vilja baka igen och bjuda till sällskap, nyvispad "äkta" grädde och inte grädde med bismak eller gammal grädde
B. r. o. w. n. i. e. s. u. t. a. m. j. ö. l. ,. g. å. d. -. v. D. b. k. f. y. I. c. ä. 2. 0. h. 4. 3. 1. p. E. S. 7. 5. K. *. V. T. H. G. L. (. ). P. d l. c m
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.