4 4 tomater 1 rödlök 600 g kycklinglårfilé 1 msk margarin eller smör 2 tsk tacokrydda 1 burk tomatsalsa (à 300 g) 75 g nachochips 2 dl riven ost Till servering avokado gräddfil Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
I. s. o. m. r. a. å. k. d. e. (. j. ,. –. g. l. v. ). c. h. i. n. y. t. p. ä. J. ö. H. V. u. b. f. E. D. R. x. U. F. 4. 6. 0. é. S. /. 3. 1. T. B. 5. d l
Stek kycklingfiléerna tills dom är helt genomstekta. 1 kg kycklingfiléer. 2 msk kycklingfond. Använd hälften av såsen och marinera kycklingen i minst 1 timma. 1 kg kycklingfiléer. 2 msk kycklingfond
Tina kycklingbenen om de är frysta. Lägg kycklingbenen i en ugnssäker form. Rör ihop olja, citronskal, salt och svartpeppar, vänd ner det med kycklingbenen och grönsakerna
Strimla kycklingfiléerna, skala och skiva lök och vitlök, skiva champinjonerna. Fräs kyckling, lök, vitlök och champinjoner i olja utan att det får färg