Det här är ett superenkelt recept på ljusa glutenfria frukostfrallor eller tekakor, som jag vid det här laget har testat flera gånger med lite variationer
Ny omgång av nyttiga wrapsbröd. Steks i stekpanna. I söndags hade jag verkligen fullt upp i köket. Tusen projekt samtidigt men självklart rodde jag allt i hamn
Ingredienser Pajdeg 200 g grahamsmjöl 125 g smör 2 msk kallt vatten Fyllning 1 st purjolök, strimlad 200 g champinjoner, färska, skivade 150 g bladspenat, färsk 150 g kalkonbacon, strimlat 150 g Västerbottenost, riven 2 dl crème fraiche 2 st ägg 1 tsk svartpeppar 0,5 tsk persilade smör till stekning
helt rätt i höstrusket. Dessa heta räkor är ett av de mest sökta recepten här på bloggen. Förstår dess popularitet då det verkligen är en supergod rätt som är enkel att fixa ihop
Salta och peppra och bryn fläskfilén runt om i smör i en het stekpanna. Häll på 1 ½. dl kallt vatten och låt fläskfilén bräsera under lock tills den nått 65 grader i innertemperatur
Enkel att göra med få ingredienser och supergod. Inget att snacka om, prova bara. Jag äter olika sorters frukostar från vecka till vecka och en god granola är perfekt att ha som back-up till frukost, brunch men även lättare kvällsmål
Här hemma blir det en och annan pannkaka under mina Trollveckor och även om det inte stör mig att stå och steka pankisarna så är det rätt skönt att vi nu fått en ny favorit här hemma
Nilla's Kitchen. Här kommer en liten vårpresent, ett recept på glutenfria våfflor ur vår bok BAKA GLUTENFRITT – matbröd, kakor, tårtor och desserter (foto
Det var ett tag sedan som jag körde måndagar med hälsosamma fikarecept. För er som inte vet vad jag pratar om så brukade jag dela med mig av ett hälsosammare fikaalternativ på måndagar