Har ni haft en härlig helg. Det har ju varit riktig högsommarvärme. Vi har firat mamma, haft grillmiddag och hunnit med en tur till Borgholm där vi testat ett nytt crêperie, men mer om det i ett eget inlägg framöver
Foto. John Hagby. Matstylist. Alexandra Zazzi. ÄPPLE – OCH KANELSCONES (6 st). Dessa härliga scones är en favorit hemma hos oss och gillas även av vår lille son
2 tsk pomerans eller brödkrydda. 2 tsk pomerans eller brödkrydda. Nybakade frallor är ju aldrig fel, och nu när hösten är här passar det ju utmärkt att mysa till det med
Det har hänt förut, men nu blev det ett glutenfritt filmjölksbröd. Brödet fick så många ‘likes’ då jag lade upp det på Instagram (#matstugan), så här kommer receptet
Det här brödet är så gott. 1 tsk brödkryddor (kan uteslutas). Glutenfritt bröd jäser upp ca 30-50 %, inte till dubbel storlek som vetebröd. 1 tsk brödkryddor (kan uteslutas)
Vi har ju vår lilla kvällsritual då vi tar oss en kopp te och ett par kex eller knäckebröd med ost och det drar med sig lite jobb eftersom sådana kex inte kan köpas
Köpt glutenfritt bröd är ingen höjdare i varken smaken eller innehållsförteckningen. Vill man ha gott glutenfritt bröd gäller det att baka det själv, annars står jag över