Idag har vi gjort piroger, med två olika fyllnader, en svamppirog och en köttfärspirog. Pirogerna passar perfekt att frysa in och bara ta fram och värma
Pensla pirogerna med en blandning av ägg och mjölk. Låt pirogerna jäsa på en bakplåtspapperklädd plåt i 15 minuter. Grädda pirogerna i mitten av ugnen, på 225 grader i 10-15 minuter
Gör de övriga pirogerna på samma sätt. För att få lite smak av taco på pirogerna, tillsätt även lite spiskummin, chilikrydda och paprikakrydda till köttfärsen
Igår fick det bli piroger. Baka pirogerna i ugnen i 10- 15 minuter. Gjorde ett snabbt och enkelt recept med lite av vad jag hade hemma och detta blev resultatet
Egen hemmalagad kebab i egen tappning blev det till kvällsmat igår. Jag tycker att den kebab man kan köpa i matbutiken är gjord på fläskkarré och det hör inte till mitt favoritkött