Pirogerna passar lika bra att servera varma som kalla. Grädda pirogerna mitt i ugnen ca 15 min. 12 piroger Ingredienser 2 kycklingfiléer 140 g bacon 200 g svamp, t ex skogschampinjoner 0,5 tsk salt 1 krm svartpeppar, grovmald 2 dl lätt crème fraiche 1 tsk soja 0,5 dl bladpersilja, strimlad Pensling
Doppa pirogerna hastigt en och en i vattenbadet. Servera pirogerna ljumma med äggsmöret. Karelska piroger 1. 12 piroger Ingredienser 2 dl ljummet vatten 1 tsk salt 2,5 dl vetemjöl 2,75 dl grovt rågmjöl, (+ 1/2 dl till utbakning) Fyllning
Igår fick det bli piroger. Baka pirogerna i ugnen i 10- 15 minuter. Gjorde ett snabbt och enkelt recept med lite av vad jag hade hemma och detta blev resultatet
Lägg pirogerna på en bakpappersklädd plåt. Smula jästen i en bunke. Smält matfettet i en kastrull. Tillsätt mjölken och låt blandningen bli fingervarm, 37°C
Recept. Mia Veronica Pa. mån, 2013-06-17 23. 06. 40min. (2). 1. Fräs löken i smöret. Tillsätt och bryn färsen. 2. Blanda ner vitlök, Philadelphia ost och basilikan
Brukar du göra piroger. Om du inte gjort piroger tidigare borde du verkligen prova – det är perfekt att fylla med överbliven köttfärssås, lite påläggsskinka eller blandade grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.