Efterrätter & Godsaker

Efterrätter & Godsaker

Dumlekakor

Dumlekakor

200 g smör 1 dl strösocker 1 tsk bakpulver 0. 5 tsk salt 3 dl (180 g) vetemjöl 24 st dumlekolor 24 st Noblesse
Klassiska chokladbollar

Klassiska chokladbollar

100g smör. 1 dl strösocker. 1 msk vaniljsocker. 3 msk kakao. 3 dl havregryn. 3 msk kallt starkt kaffe. 1,5 dl riven kokos till garnering1
Himmelsk cheesecake

Himmelsk cheesecake

Ingredienser 3 dl grädde 2 tsk vaniljsocker 200 gram mascarponeost 250 gram philadelphiaost 0,5 dl socker 100 gram vit choklad 100 gram mörk choklad Dekoration 50 gram choklad , smält Puré 200 gram jordgubbar 2 dl socker Köp receptet
Hemmagjord daim!

Hemmagjord daim!

Du behöver. 2 1/2 dl ljus sirap. 2 1/2 dl vispgrädde. 2 1/2 dl strösocker. ljus blockchoklad. Gör så här. Koka upp sirap, socker och grädde i en kastrull
Risgrynsgröt att bli glad av

Risgrynsgröt att bli glad av

Som ni sett på Facebook har jag redan ätit min första vörtbrödssmörgås med julskinka i år. Suget blev helt enkelt för stort
Ris à la malta

Ris à la malta

Även Ida och Isak tyckte om det här, extra kul eftersom Isak brukar vara ganska svårflirtad när det gäller efterrätter
Chokladpudding

Chokladpudding

8 dl mjölk. 11 ägg. 11 dl maizena. 11 dl kakao. 12 msk strösocker. 12 tsk vaniljsocker. 18 dl mjölk 1 ägg 1 dl maizena 1 dl kakao 2 msk strösocker 2 tsk vaniljsockerVispa samman mjölk, ägg, maizena, kakao, strösocker och vaniljsocker i en tjockbottnad kastrull