Schweizernötsbräck
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 75 g hasselnötter
  • 1200 g mjölkchokladSätt ugnen på 180 grader. Rosta hasselnötterna på en plåt mitt i ugnen i ca 10 minuter och låt svalna lite grann.
  • 1 Gnugga nötterna mellan händerna tills allt överflödigt skal lossnar.
  • 1 Hacka nötterna med en vass kniv.
  • 1 Smält chokladen i en skål över vattenbad.
  • 1 Blanda ner ¾ av nötterna i chokladen.
  • 1 Bred ut chokladen till två längder på ett bakplåtspapper. Strö över resten av hasselnötterna. Låt chokladen stelna i kylen. Förvara bräcken i kylen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.