En av de riktiga grundpelarna i matlagning av den lite finare skolan är risotton, förutom att vara ett sant prov på kockens kunskap och färdigheter ger tillagningssättet (där man kokar riset i vin och buljong) också möjlighet att absorbera och sedan bära smaker på ett fantastiskt sätt
Tre av mina favoritsmaker till frukost/brunch. Ugnsbakad havregrynsgröt har jag funderat länge på att laga, men har haft svårt att få den berömda ändan ur vagnen
1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Fläskytterfilé. Putsa filén fri från fett och senor. Blanda ihop vitlök, olja, soja, balsamvinäger och honung i en skål och häll sedan marinaden i en plastpåse
Go kväll. Nu blir det recept på en riktigt godbit vill jag lova. Kladdkakor är alltid poppis och det är jag övertygad om att den här kladdiga, kompisen också kommer att bli
Gör så här. Skär grönsakerna i skivor på längden, stek hårt i olja. Finhacka ingredienserna till dressingen, smaka av med salt, fond, svartpeppar och eventuellt lime och socker
En period i mitt liv hade jag och den vegetariska burgaren en evig kamp. Jag provade massa olika versioner, experimenterade med olika mängder av olika ingredienser
2-3 sötpotatisar (beroende på hur stora dom är, mina var väldigt stora så jag tog bara två). 2 paprikor 2-3 sötpotatisar (beroende på hur stora dom är, mina var väldigt stora så jag tog bara två)
En klassiker, en i en "grönare" tappning. Att fylla paprikor är både praktiskt och gott. Vill du äta ett vegetariskt alternativ är detta fantastiskt gott - godare än med köttfärsfyllning om du frågar mig