1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Tillbehör. Skala potatisen och koka i saltat vatten. 3. Fisk. Lägg fisken i en ugnsfast form och krydda med salt och peppar
Torsk under citon- och spenattäcke. Hej allesammans. Ja, jag vet, det har varit ovanligt tyst här på bloggen den sista veckan, men det finns så klart en rimlig förklaring till det
Att de är vinter och de går bakterier, har de nog ingen undkommit. Många som är drabbade. familj, vänner, kollegor och facebook kryllar av "sjuka" människor
Nu vet jag inte hur detta ser ut på bild egentligen men det var enkelt och himla gott. När det serveras fisk som inte är panerad och grabbarna säger att det är jätte gott då känner jag att jag har lyckats i köket en vardag som denna
Veckan i full gång. Jobba, träna, handla, laga mat, sova …och så börjar man om igen. Tittade i min kalender igår och man liksom noterar saker då och då och så helt plötsligt är man där