Efter storhandling, innebandy och städning var det dax att laga mat. Pilgrimsmusslor till förrätt, laxfilé i hummersås till huvudrätt och en trippel chokladmoussé till efterrätt
Blanda den med oljan och sockret till en dressing. Jag har tidigare lagt upp ett par fantastiskt goda recept med pilgrimsmusslor (Jamie Oliver-sallad, Förrätt med svart trumpetsvamp), men man behöver ju variera sig
Smaka av med salt, peppar och dill. Låt koka en stund på medelvärme. Igår blev det en smakrik fisk- och skaldjursvariant som går snabbt att göra och som blir riktigt god
I helgen tog jag tjuren vid hornen och lagade en fisk- ochskaldjurssoppamed den hatade grönsaken. Till ochmed sellerin smakade bra i det här sammanhanget
Smakade upp med lite grädde och lite salt och vitpeppar. I fredags bjöd vi in våra goa grannar, deras stora dotter hade önskt musslor hemma så då bestämde jag mig snabbt för att göra en fisk och skaldjussoppa
Hacka pistagenötterna och rör sedan ihop vinägretten och smaka av med salt och peppar. Som vanligt firades nyår med två andra familjer som liksom vi verkligen uppskattar god mat med tillhörande dryck
Skaldjurssoppamed torsk blåmusslor och aioli är en matig och klar soppa som till största delen består av buljong eller fonder ifrån diverse nedkok av skaldjur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.