Traditionellt brukar ischoklad innehålla kokosfett. Den här ischokladen är däremot gjord på smör. Detta för att fettet i smör är nyttigare än kokosfett och för att smaken blir så ljuvlig
Har du tillgång till plommon, så säger jag bara. Gör den här krämen. Den var faktiskt värd mecket och klafset med att flå och kärna ur plommonen - som klamrade sig fast vid kärnan som om det gällde livet
Vi hade en massa rabarber i frysen som jag bestämde mig för att koka marmelad på och ge bort i julklapp, väldigt uppskattad present och dessutom väldigt enkel att göra
Picknickbog med hemmagjord rabarberglace/rabarberchutney 1000 gram picknickbog 3 dl rabarber 5 st scharlottenlökar 2 msk smör 4 msk brunt socker Marinad 1 dl rapsolja 1/2 dl soya peppar och salt Skåra upp bogen på ovansidan och lägg den i en påse med marinaden, så att det drar åt sig smakerna under dagen. 1000 gram picknickbog