Nästa steg i vårt julknarkande (som hade gjort vilken SVT-julvärd eller Benjamin Syrsa-figur som helst avundsjuk) är ett recept på ett väldigt gott julgodis, nämligen Rocky Road
Här är en nyttigare variant påjulgodis. Jag är inte mycket för russin men här använde jag mig av sultanrussin som är lite sötare än vanliga & på något konstigt vis känner man inte russinsmaken
Den här frostingen måste vara det bästa som hänt på länge (Browned butter frosting). Frostingen har en bas av brynt smör och får den där knäckiga/karamelliserade smaken
----------. Det är fantastiskt gott, och vet man inte om att det är brynt smör som är smaksättningen i glassen är det många som gissarpå att det är kola och nötter
Tillsätt hackad mandel och smör, blanda runt. Det är bara fyra dagar kvar till julafton och vi bjuder på ett recept på knäck, ett väldigt populärt julgodis som jag tyvärr inte är ett fan av, men min sambo tvingar mig att blogga om det
Jag testade göra majonnäs på en ekologisk mild olivolja från lchfbutiken. Olivolja går faktiskt också bort för mig, då den olja jag gjort majonnäs tidigare av är inte ekologisk
Kursen leds av mig, Nilla Gunnarsson som gett ut boken Baka Glutenfritt och arbetar som föreläsare, Kost & näringsrådgivare, Kock, matkonsult och NLP-coach
Bortsett från att en var allergisk mot mjölk (jag hade lite mjölkchoklad i den smälta chokladen - typiskt nog), och en annan mot mandel, blev marsipanbröden mycket omtyckta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.