Ugnsgrillad picknickbog med kall örtsås samt pastasallad med jordgubbar...
Att vara mamma och gilla livet
Att vara mamma och gilla livet
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1.3 kg picknickbod, svensk (som skinkstek typ)
  • 4 msk kinasoja
  • 1 dl mortlad torkad lök
  • 1 msk vitlökspulver
  • 1 msk salladskrydda
  • 1 msk paprikapulver
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk grov svartpeppar
  • 1 dl Heinz ketchup
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 0.5 pressad citron
  • 1 msk oregano
  • 1 tsk timjan
  • 1 tsk dragon
  • 1 tsk franska örter
  • 1.5 dl olja
  •  
  • Ugn
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 msk majonäs
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 1 tsk ljus sirap
  • 1 msk grön pesto
  • 1 tsk vitlökspulver
  • 1 tsk salladskrydda
  • 1 tsk dragon
  • 1 tsk oregano
  • 500 g fjärilspasta
  • 1 påse salladsmix
  • 1 frp ärtskott, skär bort stjälken
  • 1 finskivad röd lök, lägg i kallt vatten en stund
  • 1 ask färska jordgubbar, sköljda rensade och skivade
  • 3 msk carpis
  • 1 urkärnad, tärnad bifftomat
  • 0.5 urkärnad, tärnad gurka
  • 0.5 pressad citron
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 tsk sirap
  • 1 msk salladskrydda
  • 1-1.5 dl olja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.