Efterrätter

Efterrätter

  • 18 Recept
Glasspaj med hallonswirl

Glasspaj med hallonswirl

Det här med att fatta beslut är redan knepigt som det är när valet står mellan två fantastiska saker
Lyxig dessert

Lyxig dessert

17 Mars 2016. Cheesecakes,. Chocolate,. Cookies bars and other stuff,. Recipes. Oreo dessert,. Philadelphia ost,
Knäckig äpplepaj

Knäckig äpplepaj

För en pajform. 6 äpplen150 gram smör1 1/2 dl strösocker3 dl havregryn1 1/2 dl mjöl1/2 tsk bakpulver1 / 2 dl ljus sirap2 msk mjölk
Lyxig cheesecake med lime och passionsfrukt

Lyxig cheesecake med lime och passionsfrukt

Imorgon börjar jag mitt nya jobb och det ska bli väldigt roligt och spännande. Lite konstigt också att inte träffa mina goa kollegor varje dag
Galet god citroncheesecake

Galet god citroncheesecake

Förra fredagen blev det tårtor till jobbets födelsedagsbarn igen. Jag brukar göra tre stycken. en choklad, en cheesecake (för det gillar folk) och en annan
Lussekatter med mandelmassa

Lussekatter med mandelmassa

Fördeg. Smula ner jästen i bakmaskinens degbunke. (Självklart kan bullarna även bakas utan bakmaskin, men det kräver lite armstyrka
Äppelpaj med knäcksmak

Äppelpaj med knäcksmak

Sätt ugnen på 200 grader. Skala äpplena och skär dem i lagom stora klyftor. Lägg dem i en smörad pajform, ca 25 cm i diameter
Cheesecake med vit choklad och hallon

Cheesecake med vit choklad och hallon

Blanda kexsmulor och smör. Tryck ut blandningen i botten på en smord 20 cm springform. Rör ihop Philadelphia, socker och citronskal till en jämn röra
Frusen cheesecake med hallon

Frusen cheesecake med hallon

En ljuvlig cheesecake med hallon som inte behöver någon ugn. Konsistensen på denna är krämig och påminner om glass
Varma Kaneläpplen med Glass eller Vaniljfraiche

Varma Kaneläpplen med Glass eller Vaniljfraiche

Läcker dessert där äpplena bara smälter i munnen. skulle kunnat äta upp allt jag lagade helt själv. Bäst att inte ange några exakta måttangivelser eftersom det varierar hur mycket man vill ha
Vit chokladmousse och jordgubbssalsa

Vit chokladmousse och jordgubbssalsa

Vispa grädden. Smält chokladen i vattenbad eller i mikron enligt anvisning på förpackningen. Blanda den smälta chokladen med kesellan