Hacka löken och vitlöken fint. Hetta upp smöret och oljan i en kastrull. Lägg i riset, löken och vitlöken, låt fräsa på svag värme några minuter under omrörning
Skala räkorna. Koka upp vatten och salt i en stor kastrull. Lägg i fiskbitarna och ta från värmen. Låt ligga ca 7 minuter, kontrollera att fisken är klar
En mycket god fiskgryta som är fylld av grönsaker och smaker. För 3 personer. 4 laxfiléer4 torskfiléer2 paprikor, 1 röd och 1 grön4 dl skalade räkorEn halv purjolök5 dl vatten4 msk maizena eller idealmjöl1 fiskbuljongtärning2 klyftor vitlökCurryChilipepparDragonSaltBörja med att tina fisken i micron på svag värme
Min pappa är en riktig hejare på många saker. Att lägga in gurka, till exempel. Eftersom det passande nog är gurkinläggningstider just nu har min fina pappa skrivit ner recepten så att jag dela med mig till er