4 kycklingfiléer, tunnskivade. 14 kycklingfiléer, tunnskivade Salt Nymald svartpeppar 6 skivor parmaskinka 2 tsk rivet citronskal Några kvistar färsk rosmarin 6 salladslökar Smör till stekning ½ dl vitt vin 2 dl hönsbuljong 2 dl grädde 11 tsk majsstärkelse + vatten Chiliflakes Färsk rosmarin Tillbehör Potatis eller ris Grönsaker, t ex sugar snaps och tomaterDela varje kycklingfilé i tre tunna bitar om de inte är redan tunnskivade
Fräs kycklingen i smör så att den får en vacker färg. 4 stora kycklingfileersmör4 dl creme fraiche1 1/2 dl ajvar ( mild )1 tsk flytande honung1 vitlöksklyftasalt och peppar. Gratinera ytterligare i 15- 20 minuter- tills osten fått vacker färg och kycklingen är helt färdig. 4 stora kycklingfileersmör