Hur gott som helst och superduperenkelt att laga. Annat jag brukar servera till är blomkålsgratäng, broccoli och blomkålsmos, stuvad vitkål eller en rättikagratäng, med andra ord är det bara fantasin som sätter gränserna på vad man kan bjuda till de här burgarna/biffarna
Vi börjar festrapporten med attbjuda er på efterrätten vi serverade, den hette något så tjusigt som "Flan" vilket helt enkelt är en en spansk version av brylépudding
En kombination av allt jag gillar, kyckling, dijon, spenat, ost, chili med mera… Den kan förberedas ganska många steg innan så är det bara att slänga in den i ugnen innan gästerna kommer
En rätt man minns, med både huvudet och smaklökarna alltså, det kallar jag en rätt attbjuda på. För många år sedan satte sig min familj i volvon för att ta riktning norrut
Då är makaronipudding perfektatt laga. Jag gillar ju inte att slänga mat så pastan som blivit över blandar jag ihop med vad som finns i kylen, kan även det vara rester som korv, köttfärs eller skinka
Jag tycker snittar av olika slag är perfekt på både stora och små tillställningar, lite mysigt för gärsterna att plocka ihop sina egna favoriter medan de minglar runt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.