Kycklingmed chili och curry tillsammans med couscous och en avokadoröra av keso. Att äta kycklingen varm är däremot jättegott och vill man göra det så kan man ta med den i en separat låda som den får värmas i
Servera kycklingenmed salladen sprinklad med sojadressingen och en rejäl klick avokadoröra. Vad sägs om "Kycklingmed rödkåls- och mangosallad samt sojadipp"
Krydda med salt, peppar, olivolja och lite honung. Mosa avokadon och blanda den med crème fraiche. ca 4 portioner4 kycklingfiléer3 stora rödbetor3 morötter3 palsernackor1/2 rödlök1 liten kålrotsalt och pepparca 2 msk olivoljaca 1 tsk honungMarinad till kycklingen. 2 msk soya1-2 tsk pressad lime2 tsk grillkryddaAvokadoröra. 1 avokado1 dl crème fraichelite salt och pepparlite pressad citronLägg kycklingfiléerna i en bunke. Börja grilla kycklingen när det är ca 15 minuter kvar tills rotfrukterna är färdiga. 4 kycklingfiléer
Stek kycklingefilerna i en annan stekpanna, krydda på varje sida, stek ett litet tag, ta upp dem på en skärbräda dela dem i mindre bitar och lägg tillbaka i stekpannan, krydda med krydda, salt och peppar och häll över lite soya
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Skär kycklingfiléerna i grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet. Skiva champinjonerna och fräs i smöret tillsammans med grovhackad bacon
Friterad kycklingmed sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.