Det blev bara en mobilbild på rätten, och sedan tog det slut. Smakerna satt som en smäck. Det hela är mycket enkelt - stek köttet hårt och snabbt så det får en yta men fortfarande är rosa i mitten
Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skiva korven tunt. Skala och hacka lök och vitlök. Låt korv, lök och vitlök fräsa med färsen ett par minuter
20 September 2016. Glutenfritt,. Vegetariskt. Halloumi- och morotsbiffar. Häromdagen damp ICAs tidning Buffé ner i brevlådan och jag hittade som vanligt många spännande recept som jag är ivrig att testa
Slurp. Gräddstuvad savojkål är ju såååå gott. Ett tillbehör man lätt fixar på 5 minuter. Recept Savojkål1 finhackad gullök 1 pressad vitlöksklyfta 3 dl grädde Salt, vit och svartpeppar
Den här är bara SÅ god, helt klart min favorit just nu och jag kan äta den till allt. Provar du också kan du vara säker på att den blir beroendeframkallande