Men jag ser fram emot dagens matlåda för jag provsmakade igår, kyckling i ugn. Dela kycklingfiléerna med ett snitt på tvären och lägg dem i en ugnsfast form
Till middag idag blir det kyckling med rabarber. Strimla kycklingen i mindre bitar och krydda med örtsalt och bryn i smör eller kokosfett i en stekpanna
Denna kycklingfile grytan är inte alls svår och går snabbt att röra ihop. Jag frågade här hemma om dem ville ha pasta eller ris till kycklinggrytan och alla svarade pasta
Fick en vansinningt god kycklingrätt hos min vän som jag har längtat efter sedan vi var där. Skär mozzarellan i lika många skivor som du har kycklinglårfiléer
Krämig och god kyckling gratäng blev det idag. Bena ur kycklingen och tärna. Häll sedan över kycklingen. 1 st grillad kyckling. In med kycklingen i 15-20 min. 1 st grillad kyckling
Krydda kycklingfiléerna med peppar och bryn dem i stekpanna. CategoriesGratäng, Kyckling. 4 kycklingfiléer1 krm svartpeppar150 g rökt skinka3 dl creme fraiche2 tsk fransk senap2 dl riven lagrad ost½ dl finhackat kryddgrönt t ex Persilj Timjan, Basilika eller Oregano. Tagscrème fraiche, kycklingfiléer, rökt skinka, svartpeppar 40 e m. 4 kycklingfiléer
Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Ta upp kycklingen ur pannan när den är genomstekt och lägg åt sidan
Blanda cream fraiche, grädde, sweet chilisås, sambal, kycklingfond + riv ner vitlöken. Dela kycklingen i önskad storlek, stek på dessa med salt och peppar, när dem fått sin färg så lägger du över dem i en ugnssäker form
Friterad kyckling med sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )
800 g stekt kyckling i täringar. Blanda pesto, crème fraîche och gräddfil. Blanda med pastafjärilarna. Lägg övriga ingredienser i en stor skål och blanda med pastan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.