Tips för en #meatfreemonday. Gjorde en så himla god vegetarisk gratäng härom dagen. Det blev spontant så jag har inte koll på exakta mängder men det blev riktigt bra ändå
Värm bönorna om du inte vill ha dem kalla Hacka löken fint Häll olivolja i ett dl-mått, blanda i det kryddgröna, citrussaften och kryddorna Blanda lök och bönor Häll över oljeblandningen och vänd försiktigt runt 4 dl kokta bönor, gärna blandade sorter
Godmiddag mina goa bloggläsare. I morse njöt vi av dessa ljuvliga grahamsbullar till frukost. Dom gick hem även hos barnen som är 4 år samt två vildar på snart 1,5 år
Ingredienser. 500 g blandfärsen klick smör1 gul lök2 stora morötter½ dl röda linser3 msk chilisås1 liten burk majs6 dl vatten1 köttbuljongtärning1 dl vispgrädde2 tsk paprikapulver1 tsk oreganoen näve hackad färsk (eller fryst) persiljasalt, svartpeppar och lite chilipulverGör så här
Fräs köttfärs och löksorterna i en stekpanna med olivolja tills köttfärsen är genomstekt. Tillsätt potatis och paprika och fräs i ytterligare någon minut