800 g torskfilé eller annan fiskfilé 1 tsk salt 2 krm vitpeppar 3 msk vetemjöl 3 dl vispgrädde 1 dl mjölk 2 msk fiskfond eller skaldjursfond ca 0. 75 dl (ca 35 g) hackad dill (går bra med fryst) ca 200-300 g frysta skalade räkor. 800 g torskfilé eller annan fiskfilé 1 tsk salt 2 krm vitpeppar. 3 msk vetemjöl 3 dl vispgrädde 1 dl mjölk. 2 msk fiskfond eller skaldjursfond ca 0. 75 dl (ca 35 g) hackad dill (går bra med fryst) ca 200-300 g frysta skalade räkor
Smaka av medfisksåsochlimesaft. Vänd ihop de skalade räkorna med den skurna koriandern. Skölj riset noga i kallt vatten och koka det enligtanvisning på förpackningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.