Tryck ut i pajformen. 1Pajdeg. 1200-300 g räkor 125 g vitlöksost 2 dl ost 2 ägg 1 burk crème fraiche, 2 dl 1-2 msk dill Pajdeg 2 3/4 dl vetemjöl 1 krm salt 90g smör ½ dl vattenKör i hop degen i matberedaren. Grädda 15min i 175 grader Häll sedan i räkorna i pajskalet
Fyll det förgräddade pajskalet med blandningen. 1Tryck ut pajdegen i en pajform med löstagbar botten, cirka 23 centimeter i diameter. 1Nagga pajdegen med en gaffel och förgrädda pajskalet, cirka 10 minuter i mitten av ugnen. Grädda pajen i mitten av ugnen, 225 grader, 25-30 minuter
Lägg i räkor, kräftstjärtar och ost i pajskalet. Tryck ut degen tunt i en pajform med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda pajskalet i mitten av ugnen 10–12 min. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj Pajdeg 125 g Arla® Svenskt Smör 3½ dl vetemjöl 3 msk vatten Fyllning 100 g skalade räkor 100 g kräftstjärtar 2½ dl Kvibille® cheddar riven 3 dl Arla Köket® vispgrädde 3 ägg 1 kruka färsk dill ½ tsk salt 1 krm peppar
Pajdeg. Lägg spenaten i botten på det förgräddade pajskalet och lägg laxen över. Rör samman crème fraiche med rom eller örter och bjud pajen tillsammans med sås och en sallad