Skär kycklingfiléerna i mindre bitar och lägg dem i en skål. Blanda samman olja, soja, saften från en halv lime, sambal, ingefära, koriander och en nypa socker
Strö över tärnad fetaost, delade tomater och avsluta med riven ost. Tillsätt krossade tomater, fond, chilisås, oregano, salt och peppar och koka i 15 minuter. 1 st burk krossade tomater. 250 g körsbärstomater
Skär köttet i tärningar, 3x3 cm. Skala och klyfta löken. Koka upp vatten, öl, fond och lök i en gryta. Låt grytan koka och lägg ner köttet lite i taget så att buljongen kokar hela tiden
Är ni redo för ett till krustad-recept. Dessa krustader med västerbottensostfyllning och toppad med räkor är det lite mer pyssel med än många andra krustad-recept, men så värt det för de blir supergoda
Här kommer receptet på denna super goda sallad vi åt igår. Riktigt somrig och krispig. Att panera i finriven Hallomiost var såååååå gott och kommer bli stående i mitt kök framöver