4 1 tärnad morot 2 tsk curry 1 msk olja ca 7 dl vatten 1 kycklingbuljongtärning 200 g tärnad tillagad kyckling 250 g mjukost (gärna mild) svartpeppar ca 100 g sockerärtor ev färsk koriander (till garnering) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Fräs löken i oljan, ej på för hög värme, 20-25 minuter. Gratinera i mitten av ugnen tills osten smällt, 1-3 minuter, passa noga, så att mackorna inte blir brända. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 2 1 kg gul lök. 3-4 msk olivolja. 2 höns- eller grönsaksbuljongtärningar. 8-12 tunna skivor ost, till exempel gouda, gruyère eller herrgård
Skär fisken i kuber och sjud i 7-10 minuter. Jag Ä L S K A R saffran i lussebullar och andra bakverk. Men jag har alltid haft svårt för saffran i matlagning,Bortsett från den här soppan som är galet god♥
Skala och hacka löken och fräs den i en kastrull med olja. Tillsätt färsen och stek den smulig. Tillsätt strimlad vitkål och tacokrydda och låt det fräsa samman
E-postTelegramGillaGilla Laddar. 3-4 morötter, finrivna. 2-3 dl grädde eller creme fraiche. 1-2 tärningar fiskbuljong. Lägg i fisk i små bitar och låt puttra 2-4 minuter tills den nätt och jämt är klar – sist rör du ner kräftosten och låter den lösa upp sig. Relaterade 3-4 morötter, finrivna. 2-3 dl grädde eller creme fraiche. 1-2 tärningar fiskbuljong
Fräs färsen smulig i en stor gryta med smör. Skala morötterna och palsternackan. Riv morötter, palsternacka, selleri, squash, vitkål, purjolök, rödlök och chili på grova skivan i matberedaren
E-postadress. 2-3 dl fint riven smakrik ost, jag hade västerbottenost. 2-3 dl fint riven smakrik ost, jag hade västerbottenost. 2-3 dl fint riven smakrik ost, jag hade västerbottenost. 2-3 dl fint riven smakrik ost, jag hade västerbottenost
Dela broccolin i mindre buketter. Skala och tärna morötter och potatis. Skala och hacka löken. Koka upp vatten och buljongtärning, och lägg i morötter, potatis och lök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.