400g fläskfilé i skivor1 tsk flingsalt2 msk olja1 tsk sambal oelekSenapssmör. 400g fläskfilé i skivor. Mich är riktigt i matgasen och hittar en massa roliga recept
Skär köttet i tärningar, 3x3 cm. Skala och klyfta löken. Koka upp vatten, öl, fond och lök i en gryta. Låt grytan koka och lägg ner köttet lite i taget så att buljongen kokar hela tiden
Putsa fläskfilén och salta och peppra den lätt. 2 st fläskfilé. Vira baconskivorna runtom. Stek köttet vackert gyllene runtom och lägg det i en eldfast form
5 st fläskfilé. Skär filén i ca 2 cm tjocka skivor. Stek dem ca 2 minuter på var sida. Salta och peppra. Skär sellerin i ca 1 1/2 cm tjocka skivor, skala dem och förväll skivorna i lättsaltat vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.