Det brukar bli bakdag hos oss när far jobbar på lördagar, så blev det även denna lördag. Elsa önskade bulladeg för att själv få vara lite kreativ med bakandet
När det kommer till chokladkakor har jag nolltolerans. Jag betackar mig för de alltför vanligt förekommande torra chokladsockerkakorna, och jag får allergiska reaktioner av så kallade kladdkakor, som i grund och botten bara är dåligt gräddad kaksmet
Receptet har vi fått från den eminenta Pain de Martins fina bok ”BrödBrödBröd”. Receptet har vi fått från den eminenta Pain de Martins fina bok ”BrödBrödBröd”
1. Smula jästen i en bunke. 2. Värm mjölken till fingervarmt, 37 g. 3. Häll i mjölken i bunken och vispa, knäck i ägget, kardemumma, salt, socker och vispa
Naanbröd är ett indiskt tunnbröd som bakas i en tandoorugn, men eftersom jag inte äger en sådan så bakar jag mina naan i en helt vanlig ugn, vilket går alldeles utmärkt