Jag tycker verkligen det e supergott och mättande med vegetariska bullar/bollar/biffar, vet aldrig vad jag ska kalla dem (ska man vara lite klyschig och säga kärt barn många namn…hihi, ok, nä låter bli)
Jag har länge tänkt lägga upp recept på min kycklinglasagne men antingen har det varit GI-tider och då har det inte blivit någon lasagne eller när jag har lagat lasagne har jag inte tagit någon bild och då har jag valt att inte lägga upp receptet
Jag vet inte riktigt vad rätten ska kallas men det är en typ av vegetarisk färssås men utan färs vilgot gav tummen upp, Ofelia ner, peja har inte smakat än och jag o Henrik gav två tummar upp
Frityrsmeten har jag inte själv hittat på utan fått från inspiration från nätet. Det är väldigt sällan vi gör friterad kyckling men när barnen får höra att det blir så hoppar de av glädje, hihi
Ibland har vi lite extra roligt när vi sitter och författar våra inlägg, speciellt när stavningsprogrammet på blogspot går in och kommer med förslag till de ord som uppfattas som felstavade
Men som sagt, mina smaklökar kräver att regelbundet få uppleva exploderande och fireworking smaker så vad passar då inte bättre än Indiskt när man ska ha vegetariskt
I helgen har jag haft premiärskördning i trädgårdslandet av oregano. Som jag har längtat. Jag bakade bröd både fredag och lördag, ena dagen tomatbröd med soltorkade tomater andra dagen tomatbröd med svarta oliver, ja, och den fina färska oreganon
tomatbaserad chiliböngryta med blandade bönor och balsamvinäger. mums en måndag som denna. Tipsar om att starta veckan vegetariskt med denna härliga chiliböngryta
Jag missade avsnittet av "Halv åtta hos mig" då musikern Tina Ahlin lagade en middag som var vegansk och glutenfri, men när jag hörde talas om vad hon lagat blev jag eld och lågor och surfade genast upp recepten