500 g skinn- och benfri torskfilé. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g skinn- och benfri torskfilé 1 gul lök 3 msk Arla® Svenskt Smör 2 ägg 1 dl ströbröd 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 3 dl Kelda® mild citronsås ½ dl hackad färsk gräslök 2 msk stenbitsrom
4 500 g torskfilé utan skinn 1 äggvita 2 msk finriven ingefära 2 finrivna vitlöksklyftor 1 tsk salt 2 dl panko 3 msk neutral olja till stekning Dippsås 2 dl sweet chilisås 1 msk asiatisk fisksås 1 msk finriven ingefära 1 riven vitlöksklyfta finrivet skal och pressad juice av 1 lime Tillbehör 2 hjärtsallad eller isbergssallad (2 hjärtsallader motsvarar 1/2 isbergssallad) 1 dl majonnäs 2 dl hackade jordnötter Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Panko 20 % rabatt ICA Asia 180 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Thai sweet chilisås 20 % rabatt ICA Asia 700 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Torskfilé utan skinn MSC 10 % rabatt ICA Gott Liv 400 g Mer info Ladda kupong
1500 g fisk (ex torsk, kolja, krabbkött och/eller lax). 11 vitlökHacka citrongräs och koriander, röd chili och riv ingefäran. 1Blanda ingredienserna med fisksåsen. 1Mosa fisken antingen med en gaffel eller med en matberedare. 1Blanda samman allt och gör sedan små plättar eller mindre hamburgare, cirka 2 cm höga. 1Sätt på spisen och smält lite smör samt olja i en stekpanna. 1Stek fiskkakorna 2 minuter på varje sida. 1En personlig favorit är att servera fiskkakorna med ett smakfullt kokosinspirerat ris
Strimla bacon och stek den knaprig. Plocka och dela köttet från kycklingen till grova bitar. Vidare alternativ är att lägga upp alla ingredienser sida vid sida på ett stort fat eller i enskilda skålar - då kan man blanda sin egen sallad och strö över dressingen