Kakor

Kakor

  • 95 Recept
Vegansk äppelkaka

Vegansk äppelkaka

Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser Deg 250 gram mjölkfritt margarin 1,5 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 1 tsk bakpulver 5 dl vetemjöl 1 st bakplåtspapper Vaniljkräm 1 dl majsstärkelse 1 dl strösocker 1 tsk vaniljpulver 250 ml Havregrädde 3 dl Havredryck , naturell Äpplen 2 st äpple(n) 1 msk kanel 1 msk strösocker Köp receptet
Rabarberpaj med havregryn

Rabarberpaj med havregryn

400 gram strimlad rabarber, färsk eller fryst. 10,75 dl socker. 11 tsk vaniljsocker. 11,5 dl vetemjöl. 12,5 dl havregryn
Vegansk chokladkaka

Vegansk chokladkaka

Instruktioner. Chokladkaka. 1. Sätt ugnen på 160 grader varmluft (175 grader vanlig ugn) och klä en bakform, ca 20×20 cm, med bakplåtspapper