Dessa toppar är saftiga och söta med en självklar smak av kokos. Men jag kände mig inte helt övertygad om att man behövde ha just de ingredienserna för att få en saftig, söt och lite lätt krispig kokostopp
Nya lilla barnbarnet förstås, flera födelsedagar, Fars dag och nytt jobb till en av svärsönerna. Fyll den med någon av mina fyllningar, eller fyll den med någon blandning som du själv tycker om
Mät sedan upp alla torra ingredienser i en skål, vänd ner sirapen & smält smöret och rör ihop med de torra ingredienserena, blanda tills du har en grynig smuldeg
Risflingorna kan bytas mot glutenfriahavregryn, boveteflingor, hirsflingor eller quinoaflingor, och för att göra pajen laktos- eller veganvänlig använder du en mjölkfri vit choklad och byter det vanliga smöret mot laktosfritt eller mjölkfritt alternativ
3 skröpliga bananer - sammanlagd vikt med skal på mina var 370g3 ägg2½ dl rårörsocker1½ msk vaniljsocker½ dl mandelolja1 dl citronmarmelad4 dl ljust bovetemjöl1 msk bakpulver1 msk malda psylliumfrönsmör/kokos till formenMosa bananerna. 3 skröpliga bananer - sammanlagd vikt med skal på mina var 370 g. 3 ägg
Degen ska kännas mjuk och hanterlig och lätt kunna tryckas eller kavlas ut. Det här pajskalet passar förträffligt för dem som av olika skäl försöker dra ner på kolhydraterna
Bären innehåller mer antioxidanter av typen antocyaniner än något annat livsmedel. Det höga innehållet av antioxidanter sägs skydda mot infektion och ohälsa samt förnyar celltillväxten
Bred krämen över rulltårtan och rulla ihop med hjälp av bakpapperet. Till och med jag som älskar sol och värme pustar och stånkar ibland när termometern kryper upp mot 34 grader. 3 msk rårismjöl - 30 g. 3 msk maizenamjöl - 30 g. 3 msk rårismjöl - 30 g 3 msk maizenamjöl - 30 g 1 tsk bakpulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.