Jag älskar småkakoroch dessa kakor är en riktig favorit. De kan vara lite trixiga att få snyggt rullade tycker jag, så de kanske inte blir de finaste kakor men när det gäller bakning så är ju det viktigast att de smakar bra
Vispa ägg och socker och rör ner de övriga ingredienserna. Strö över kokosflingorna och skär i rutor. Häll smeten i en långpanna klädd med bakplåtspapper ( ca 20 x 30 cm)
Smula jästen i en degbunke och häll över vattnet. Blanda i alla ingredienser utom saltet och knåda i maskin ca 10 minuter. Tillsätt saltet och knåda ytterligare 5 minuter. Häll ut degen på mjölat bakbord och dela i 16 delar. Forma varje degbit till en bulle och kavla sedan varje bulle till en platt kaka, ca 0,5 cm hög
Detta recept som ger de godaste bullarna med mycket vanilj- och kardemummasmak måste ni prova. Smula ned jästen i en bunke och häll på den varma mjölken
ex då havtornsbär används) i en liten kastrull tills de blir mosiga, passera i sil, vänd och pressa massan med baksidan av en matsked tills det bara är torra kärnor kvar i silen
Flädersaft och nybakade hallonmuffins. Fika i skuggan med nybakade hallonmuffins och flädersaft. Plockade av alla hallon i morse och beslöt mig för att göra hallonmuffins på en del av dem
Min man, som också är en tacksam gottegris, tycker jättemycket om de här kolasmakande, mjuksega kakorna, så för rättvisans skull får jag väl se till att lämna kvar några av dem här hemma så han också får något gott till kaffet