Sätt ugnen på 225 grader. Vispa äggen fluffiga och blanda ner keson. Blanda alla torra ingredienser och blanda ner i äggröran. Blanda ordentligt. Bred ut smeten till en rektangel på en plåt med bakplåtspapper. Ca 1 cm tunn. Grädda brödet mitt i ugnen ca 18-20 min. Låt det svalna och skär det sedan i rutor.
Bakade ett nytt sorts bröd häromkvällen, som är helt utan mjöl. Och så gott det blev, så nu ligger det färdig skivat i frysen, och bara ta fram så många skivor man vill ha
Det är inte ofta som jag springer på och dessutom testar sådana nyttiga recept. Det här brödet innehåller inte mjöl överhuvudtaget, däremot en massa nyttigheter som keso och massa fröer
Ett nyttigt bröd utan mjöl och jäst. Jag älskar bröd och varför inte testa ett nyttigt bröd som omväxling till mina älskade scones, limpmackor och nybakta bagerifrallor
Alltså mitt sockerberoende. När jag var gravid var det en ursäkt för att få stoppa i sig diverse onyttigheter och nu när jag ammar får det fungera som en ursäkt för att få götta sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.