Nyttigt kesobröd utan mjöl!
mikaela.cooper.3
mikaela.cooper.3

Nyttigt kesobröd utan mjöl!

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 3 3 röster

Ingredienser

  • 500 g keso
  • 4 ägg
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 msk fiberhusk
  • 3/4 tsk salt
  • 1 dl linfrön
  • 1 dl sesamfrön
  • 1 dl solroskärnor
  • 1 dl pumpakärnor

Beskrivning

    Sätt ugnen på 225 grader. Vispa äggen fluffiga och blanda ner keson. Blanda alla torra ingredienser och blanda ner i äggröran. Blanda ordentligt. Bred ut smeten till en rektangel på en plåt med bakplåtspapper. Ca 1 cm tunn. Grädda brödet mitt i ugnen ca 18-20 min. Låt det svalna och skär det sedan i rutor.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.