Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Slå det över fisken. Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den
Efter att ha sett Jul med Ernst där han la in lax i en 1-2-3 lag så blev jag sugen på att testa. Jag valde att smaksätta lite annorlunda men i grunden är det samma recept
Det där med att blanda i bär i mat är något jag är ytterst förtjust i. Inte bara för att det ser vackert ut på tallriken men även för att det är så härligt att få in lite sötma i maten
Synd att de inte var här till middagen för det vankades fisk med sås och det gillar de. Det blev en fiskgryta med torskrygg, lax, räkor, musslor och vitlöksmajonnäs…
Ingredienser Portioner. 4 4 port pasta (gärna trottole) 580 g handskalade räkor i lake 1 zucchini 1 msk olja salt och peppar 2 dl vispgrädde 130 g kronärtskockscrème 1 kruka körvel 250 g körsbärstomater Lägg till i inköpslistan
Lägg fisken i en smord ugnssäker form eller på en bit bakplåtspapper. Bred över fiskbitarna. Stek fisken i mitten av ugnen, ca 10 minuter. 2 st fiskfilé
Dela fisken i portionsbitar. Salta varje bit, vänd i mjöl och stek i smör tills fisken är klar. Servera grönsakerna med fisken och majonäs, gärna lite extra parmesan att riva över också samt ev potatis
Stek fisken i smör. Slå såsen över fisken. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl- eller rågmjöl att panera fisken i, vit- eller svartpeppar, smör, olivolja, 1-2 msk små avrunna kapris, 2 sardeller, 1 hackad vitlöksklyfta, 1 dl vitt vin, saften av 1 citron, 1 tsk sambal oelek, 2 msk hackad persilja. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl
Börjar med ett recept från förra veckans matsedel, halverade strömmingsmängden till 2 personer då bara jag och M åt och barnen fick fiskpinnar och då räckte det också till matlådor