Jag kommer ihåg den från min skoltid och mina barn äter den i skolan fortfarande. De flesta verkar komma ihåg fisksåsen från skolan, den man fick till fiskpinnar/fiskpanetter
Snart helg igen. Inte en dag för tidigt. Tycker inte att veckorna går sådär snabbt nu efter semestern. Men fredag i morgon och det blir nog en tur till Kulturkalaset och lyssna på Laleh
Sätt ugnen på 225 grader. Salta och peppra torsken. Lägg i smord ugnsfast form. Skär bacon i mindre bitar och hacka lökarna och stek tillsammans några minuter samt låt kallna, strö sedan detta över fisken
Sparris med bacon, parmesan och nötter är magiskt. Och min mans favorit. När vi var unga (låter som att vi är i pensionsåldern) men innan vi fick barn kunde vi äta detta väldigt ofta, flera gånger i veckan
Här kommer recept på min ”födelsedagstårta” 2017 från i fredags. Efter mycket om och men blev det en kladdis – kladdkaka – innehållande mitt favoritgodis center