Skeda såsen över kycklingen i formen. 8 kycklinglårfiléer med skinn. 13 dl utspädd kycklingbuljong. Fräs kycklingen på medelvärme tills den får lite färg runtom, i cirka 5 minuter
Tillsätt grädde, vatten, kycklingbuljong och crème fraiche. Kyckling. Salta och peppra kycklingfiléerna. Bryn kycklingfiléerna med smör, en krossad vitlöksklyfta och timjan så de får en gyllenbrun yta
4 kycklingfiléer 1 dl solroskärnor 2 msk smör, att steka i. Svampsås1 gul lök 300 g champinjoner 200 g kantareller 2 msk smör, att steka i sky, från kycklingmarinaden 2 msk vetemjöl 2 dl grädde 25 g smör
Stek upp kycklingfärsen med gul löken. Häll kycklingfärsen över pastan och tillsätt den rivna osten. 500g kycklingfärs. 1 kycklingbuljong. Lägg i kycklingbuljong, ketchup och cirka 3 dl vatten, krydda med salt och vitpeppar och låt koka upp. 500g kycklingfärs. 1 kycklingbuljong
Tillsammans med kycklingfärs lagade jag sedan till en krämig gryta. 400 gram kycklingfärs. 1 kycklingbuljongtärning. 400 gram kycklingfärs. 1 kycklingbuljongtärning svartpeppar
Det går såklart bra att steka kycklingen istället för att grilla. Kyckling. Lägg kycklingfiléerna på ett fat, ringla olivolja och pressa ctron över och krydda runt om
)(Ugnsformen ska vara så stor att kycklinglårfiléerna får plats i ett lager, detta för att de ska täckas av blandningen man häller över i kommande steg