800 g kycklinginnerfilé (eller vanliga filéer som du delar på längden) smör, att steka i salt peppar 65 g babyspenat 10 körsbärstomater 1 dl purjolök, finskuren 1,5 dl Västerbottensost 2 msk pinjenötter
Ingredienser Portioner. 4 1 msk tomatpuré 1 msk finhackad färsk ingefära 1 dl hoisinsås 4 kycklingklubbor (gärna majskyckling) 4 port ris (gärna jasmin) 1 burk bambuskott (à 225 g) 1 rödlök 200 g morötter 100 g vitkål 1 msk olja 2 tsk sesamolja 2 msk sesamfrön salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Hacka vitlöksklyftorna och blanda ihop alla ingredienser. Salta och peppra efter behag. Såsen blir godare av att stå och dra sig en stund i kylen innan servering
Den här försvenskade, krämiga, indiska linsgryta var riktigt smarrig. Indiska maträtter kan ibland vara rätt så kryddstarka och därför inte riktigt falla alla i smaken