Helstekt dragonfilé. Hej, hej. Hoppas ni alla har haft en bra vecka så här långt. Idag är jag ledig, och imorgon jobbar jag min sista dag innan det äntligen är dags för semester
Här kommer ett tips inför helgen på en riktigt god maträtt med fläskytterfilé i en smakrik sås. Såsen har jag kryddat med dijonsenap, dragon och vitlök och krämigheten har jag fått fram genom att röra ner ett par deciliter creme fraiche
Broccolipaj med fetaost. Dagens middag blev en broccolipaj med fetaost och sallad till. Supergott och ibland är det väldigt gott att äta vegetariskt, är dålig på att göra det men försöker att göra det lite då och då
Hasselbackspotatis. Goddag gott folk. Tisdag förmiddag och jobbdag för min del. Om jag är frisk nu. Nej, men jag jobbar i alla fall, jag har åtminstone ingen feber längre
Idag blir det både lite nytt och gammalt. Mozzarellabiffen är bonusmat från frysen. Recept --->>> HÄR. Broccolisåsen är vegetarisk och receptet kommer längre ned
Hej min vän. Hur mår du. Är du i Sollefteå ska du kanske på cruisingen idag. Det ska vi iaf. På förmiddagen var vi ute å cyklade, Milian börjar bli riktigt duktig att cykla
"Baka baka liten muffins". Hej vänner. Här har ugnen gått varm idag. Vi har förberett för veckans aktiviteter genom att baka två tårtbottnar och kladdkakemuffins ( jag stod väl i och för sig för det mesta av själva bakningen men sönerna tog snällt hand om smetresterna